Mad til i morgen

Hent materialet her

 

Under overskriften Mad til i Morgen? sætter Fonden for Entreprenørskab fokus på den mad, vi får i overskud, både derhjemme og i supermarkedet. Resterne ender ofte som spild i skraldespanden, og det belaster klodens klima og naturressourcer. Materialet er blevet til på baggrund af Coop’s konkurrence ”Bæredygtig Innovation”, hvor vi har spurgt elever på de danske ungdomsuddannelser om hjælp til at finde innovative og bæredygtige løsninger på problemet spild af mad. Madspil er nemlig et stort problem.

 

Med materialet ønsker vi at sætte fokus på innovative idéer, der hjælper os til at reducere spildet og bruge resterne, når vi har mad i overskud. Alle ungdomsuddannelser kan anvende materialet.

Som underviser kan du bruge materialet i en lang række fag, og du kan bruge hele materialet eller vælge dele ud, der passer til din undervisning. Du kan anvende materialet til et forløb eller tilrettelægge det som en konkurrence - mulighederne er mange.