Undervisningsmateriale til Global Goals Programme

Her finder du undervisningsmaterialet til Global Goals Programme. Materialet består af en lærervejledning og et aktivitetshæfte.

 

Find materialet her 

 


Bemærk, at der både er en interaktiv variant med lærervejledning og aktivitetshæftet samlet, og hvor der er hyperlinks mellem vejledning og aktiviteter. Derudover er der de to filer er lærervejledning og aktivitetshæfte som separate filer - f.eks til brug for print.

 


Du finder også en film med en præsentation af undervisningsmaterialet ved underviser Morten Winter Bulöw, ligesom du finder den PowerPoint præsentation, der refereres til i lærervejledningen.

 


Derudover er der i samarbejde med Røde Kors udarbejdet en række aktuelle cases med temaerne Fremtidens byer, Hjemløshed blandt unge, Stigende ensomhed, Integration, Udvikling i Malawi og Børn i flygtningelejre, som dine elevers arbejde kan tage afsæt i. 

 


Materialet er gratis at downloade, og det eneste, vi beder om, er, at du udfylder en ultrakort formular med informationer om din brug af materialet. Den information er nemlig særdeles vigtig for vores viden om udbredelsen af vores tilbud, og oplysningerne vil ikke blive delt med andre.

 


God fornøjelse!